Lavera je 100% certificirana prirodna kozmetika s prirodnim, biljnim sastojcima i organskim biljnim ekstraktima te uljima, koja brine da vaše lice i cijelo tijelo svakodnevno njeguje ono najbolje što priroda nudi.

Ljepota i vidljiv učinak mogu se postići sto posto prirodnim putem, što lavera radi već 30 godina. Odgovarajuća njega za sve tipove kože proizvedena je u Njemačkoj isključivo pomoću snage prirode, bez sintetičkih konzervansna, silikona, parafina i mineralnih ulja te samo uz prirodne mirise i arome. Upotrebnom laverinih proizvoda koža se osjeća svježe, prirodno i čisto cijeli dan i svaki dan, a proizvodi su osobito pogodni za osjetljivu kožu.

Više od 300 sastojaka laverinih kozmetičkih proizvoda potječe iz organske proizvodnje. Lavera rado koristi blago koje priroda nudi, ali isto tako ga zna cijeniti te marljivo brine o održivosti i zaštiti prirodnih resursa. Zato su naši proizvodi klimatski neutralni, a sva pakiranja su proizvedena od recikliranog materijala. Lavera također aktivno brine o zaštiti prava životinja. Naše proizvode ne testiramo na životinjama te se ponosno nalazimo na PETA-inoj „cruelty free“ listi.

Njega lica: 5 velikana linije Basis Sensitiv za svakodnevni osjećaj svježine i ljepotu u skladu s prirodom

U užurbanoj svakodnevici, upotreba prevelikog broja proizvoda za njegu može oduzeti suviše dragocjenog slobodnog vremena. Praktično rješenje iz lavere je pet osnovnih proizvoda iz linije Basis Sensitiv s kojima ćemo se osjećati svježe i njegovano cijeloga dana.

Basis Sensitiv hidratantna krema

Hidratantna krema za normalnu i mješovitu kožu koja uz snagu kombinacije aloa vere, jojobe i vitamina E pruža intenzivnu hidrataciju, štiti od isušivanja i koži daje osjećaj glatkoće tijekom cijelog dana. Blage je teksture, jednostavna za nanošenje te ujedno i odlična podloga za make-up.

PR PR (Foto: PR)

Basis Sensitiv Bogata hidratantna krema

Dodatno obogaćena krema za suhu i osjetljivu kožu. Smanjuje gubitak prirodne vlažnosti kože i osjećaj zategnutosti te hrani kožu.

Basis Sensitiv noćna krema za učvršćivanje

Regenerirajuća noćna krema za sve tipove kože – obnavlja zalihu vlažnosti kože i ima prirodan učinak učvršćivanja zahvaljujuću Green Lift kompleksu od ekskluzivnih prirodnih aktivnih tvari. Bogata je hijaluronskom kiselinom s trostrukim djelovanjem, koja revitalizira i pruža osjećaj svilene glatkoće. Može se koristiti i kao hranjiva maska za lice.

Basis Sensitiv Gel za čišćenje lica

Za normalnu i kombiniranu kožu – čini proces uklanjanja nečistoća i šminke izrazito jednostavnim dok istovremeno, zahvaljujući jojobi, jednim od glavnih sastojaka, hrani i održava vlažnost kože.

Basis Sensitiv mlijeko za čišćenje lica

Idealno za suhu i osjetljivu kožu – osobito nježno, ali i temeljito čisti kožu od nečistoća i ostataka šminke, ne isušujući je. Sadrži bio shea maslac i bio aloe veru koji koži pomažu u očuvanju prirodne ravnoteže.

Linija za njegu lica sadrži i tonirane kreme sa zaštitnim faktorom protiv štetnih sunčevih zraka za svjetliju i tamniju put. Tu su i anti-ageing hidratantne kreme, krema protiv bora za osjetljivo područje oko očiju i maske za lice. Za dodatnu njegu tu su i Hydro Sensation kremasti gel za trenutni osvježavajući učinak, Hydro Sensation serum koji se brzo upija i pruža trenutni osjećaj hidratacije, Hydro Sensation sprej za lice te Hydro Sensation micelarna voda za čišćenje lica.

PR PR (Foto: PR)

Laverini proizvodi su najbolji prijatelj koži. Bazirani su na Green Hydro kompleksu, formuli koja povećava razinu vlažnosti kože te štiti od gubitka vlage. Glavni sastojci su aloe vera, shea maslac, melisa, badem i jojoba, a svi su iz prirodne proizvodnje i nose predznak Bio proizvoda.

Njega tijela uz laveru - njega prirodna poput vas samih

Spektar laverinih losiona za tijelo pruža blagu hidratantnu njegu koja omogućava da jednostavnim postupcima brinete o svom tijelu na prirodan način. Brzoupijajuće formule kombinirane su s ekstraktom organske aloe vere, biljke koja sadrži više od 300 nutrijenata za hidrataciju i umirivanje kože. Prirodni sastojci su prijateljski prema koži te imaju odličan učinak na njezinu vlažnost i očuvanje njezine prirodne ljepote. Odgovaraju svim tipovima kože.

Za potpuno prirodnu njegu tu su i laverini šamponi, regeneratori, gelovi za tuširanje, dezodoransi, balzami za usne, kreme za njegu ruku i paste za zube.

Lavera proizvodi i sve informacije o njima dostupni su na ROX Beauty web shopu kao i u ekskluzivnom ROX Beauty concept storeu u Zagrebu, u Ilici 54.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju