Ako ste u vezi ili braku s muškarcem rođenim između 23. srpnja i 22. kolovoza onda već vjerojatno znate da je vaše srce osvojio lav.

To nije nimalo čudno jer lavovi su poznati kao osobe koje imaju moć da vas potpuno zaslijepe i pronađu put do vašeg srca.

No, osim što su odvažni, hrabri, odani i karizmatični lavovi su i dramatični. Nerijetko ih se naziva najzahtjevnijim znakom, a znaju biti jako samoljubivi i ponekad ih je teško razumjeti.

Zato je tu astrologija koja vam na vrijeme može otrkiti sve stvari koje vam se lako mogu događati u suživotu s lavom. Naravno, sve one prije svega mogu vam biti samo dobar izvor zabave, ali, tko zna, možda u nastavku teksta ipak prepoznate svog lava.

Jennifer Lopez je lavica u horoskopu Ponosne, strastvene, teatralne: Otkrijte sve o ženama lavovima

Slika nije dostupna Nismo valjda takvi?! Urnebesni opis horoskopskih znakova na plaži

Dakle, kakvi su lavovi kao partneri?

SLAGANJE S DRUGIM ZNAKOVIMA

Lavovi vole da ih se mazi i pazi i da im se hrani ego. Zato su primjerice koketne, romantične vage sjajne partnerice za njih.

U svakom slučaju ovaj kraljevski znak privlače osobe koje su jednako živopisne i jedinstvene poput njih samih. Zato dobro funkioniraju i s ovnovima jer su oba znaka puna strasti i intenziteta, odvažna i hrabra, a seksualna kemija među njima s godinama postaje sve bolja i bolja.

Bik i škorpion morat će uložiti malo više truda u vezu s lavom. Naime, i bikovi i lavovi su tvrdoglavi što može biti jako izazovno, a, s druge strane, škorpioni vole misterioznost dok lavovi vole svjetla reflektora. Ipak, iako su oba znaka sklona ljubomori, uz malo truda i odlučnosti ništa nije nemoguće. Ovo vrijedi i za sve druge znakove.

LAVOVI I SEKS

Kada je u pitanju seks, lavovima su najbitniji zabava i veselje. Izražavaju se dodirom pa očekujte puno predigre i kontakt očima od kojeg ćete drhtati.

Iako vole klasične poze u seksu, bez obzira na pozu oni su ti koji su dominantni. Budući da su brbljavi, neka vas ne iznenade mali "prljavi" razgovori.

LAVOVI I LJUBAV

Ovaj vatreni znak neprestani je izvor ljubavi i topline. Kada voli ponaša se kao dobronamjerni kralj odon svojim podanicima od kojih očekuje jednaku količinu pažnje i poštovanja.

Ako se lav osjeća dobro i sretno, svi oko njega se osjećaju isto.

Ovi razigrani tipovi žive život pod vlastitim uvjetima. Samouvjereni su i ne slijede ničija pravila i vremenske okvire osim svojih. Jako vjeruju u ono što rade, i teško ih je uvjeriti u suprotno zbog čega veza s njima ponekad može biti umarajuća.

S druge strane, koliko god ta karaksteristika zna djelovati arogantno, čini ih dodatno privlačnima.

Slika nije dostupna Lako ih je zavoljeti: Deset zanimljivosti o osobama rođenima u kolovozu

Zaljubljeni par Najveći horoskopski emotivci: Provjerite kako vole rakovi

Možda i najvažnija stvar koju morate znati o svom partneru lavu je ta da u životu uvijek sluša svoje srce. Ide za onim što želi, uvjeren da može pobijediti bilo kakav izazov. Iako se ne trudi po cijeli dan privlačiti pažnju drugih, on je privlači. Brine o svom izgledu, zna razgovarati i ima odličan smisao za humor zbog čega ga je lako voljeti.

I trudi se. Iako se možda ponekad ne čini tako, on zaista ima puno toga za ponuditi, a uz sebe želi nekog jednako odanog i originalnog. Nepoštenje nanjuši odmah, a ništa ga ne udaljava od ljudi koliko laganje.

Lavovi su i pravi romantici. Vole pokazivati nježnost, čak i u javnosti. Svoju partnericu vode svugdje, kupuju joj cvijeće i druge poklone i nikad se ne srame pokazati osobi koju vole koliko je sjajna.

U vezi s lavovom sve postaje show jer lav je performer. Čak i kada ste sami, način na koji vas gleda i drži za ruku prije poljupca dovoljan je za Oscara.

Zato, ako želite vezu s nekim tko se ne ističe previše, lavovi nisu najbolja opcija.

ŽIVOT KAO U FILMU

No, jednom kada ga zavolite i on vas uz vas će biti osoba kojoj, istina, trebate tu i tamo nahraniti ego, ali i koja će vas nagraditi filmskim romantičnim gestama.

U zajedničkom životu, lavovi vole imati svoj teritorij, odnosno vole da se zna koji dio doma je njihov "posjed". Vole se ispružiti na kauču i uživati u udobnosti vlastitog okružnja.

Na kraju, lavovi su poput sunca, sve se vrti oko njih i bitno mu je da osoba koju voli ostane u njegovoj orbiti.

Natjerati lava da vidi stvari onako kako ih vi vidite težak je zadatak. Život s njim, napomenuli smo već, zna biti pun izazova, ali kada je muškarac rođen u znaku lava sretan u vezi ili braku sa svojom izabranicom, bit će brižan, vjeran, odan i pun podrške te će ulagati jako puno truda kako bi vam bio zabavan i učinio vas sretnom.

Zapravo, niti jedan drugi znak neće razmaziti svoju bolju polovicu više od lava. Kada voli, naći će način da vam, ako je potrebno, skine i mjesec i zvijezde. Tako da jednom kad se u cijelu priču upete ljubav računajte da je uz vas muškarac koji će vas voljeti na svakom koraku i biti vam podrška.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju