Prevrtljivo jesensko i zimsko vrijeme, čini se, neće se tako skoro primiriti pa je dobro u garderobi imati odjevne komade idealne za takve vremenske prilike. Među njima je zasigurno i prsluk od umjetnog krzna koji po južini možete nositi i umjesto jakne ili kaputa

Galerija Prsluci od umjetnog krzna - 1 Prsluci od umjetnog krzna - 6 Prsluci od umjetnog krzna - 8 +4 Topshop, 553 kn Natprosječno visoke temperature malo su nam pomrsile račune što se odijevanja tiče, pa nam u klasičnim zimskim jaknama i kaputima može biti i pretoplo.

Za takve vremenske (ne)prilike idealni su prsluci od lažnog krzna koje možete nositi preko traper-jakne ili neke druge laganije jakne pa čak i preko debljeg pulovera. Kada pak jako zahladi, svog "čupavca" nosite ispod zimske jakne ili kapute i sigurno ćete biti dobro zaštićeni od hladnoće.

Prošetali smo trgovinama i pronašli sedam prsluka od umjetnog krzna u crnoj, crvenoj, smeđoj i nježnoružičastoj boji cjenovnog ranga od 149,90 do 1455 kuna koji će biti savršeni dodatak jesenskoj i zimskoj garderobi.
Prsluci od umjetnog krzna - 2 H&M, 263 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju