Potražite novo osvježenje u dm-u

 

Je li ova majica dovoljno lagana za kavu poslije posla, a opet dovoljno debela da me zaštiti od klime u uredu? Isplati li se danas sjesti na bicikl ili je prevruće? Gdje mi je ona krema za zaštitu od sunca od prošle godine?

Kad živa na termometru razvije tendenciju uzlaznog kretanja, ni najlaganije majice od prozračnih materijala ne pomažu u rashlađivanju. Najsigurnije je pokušati se rashladiti iznutra, a tu u pomoć dolaze novi dmBio ledeni čajevi.

Zamislite. Po najvećoj žegi ulazite u autobus u kojem klima ne radi, a prozori se ne smiju otvoriti jer je propuh najveći neprijatelj - čak i na +40. U takvoj situaciji najbolje je posegnuti u torbu i izvući dmBio ledeni zeleni čaj s mandarinom i limunom. Istančani okus agruma iz ekološke proizvodnje osigurat će vam instant osvježenje koje vam je potrebno, a zeleni čaj pun je antioksidansa i vitamina koji vam daju dodatnu energiju koju vrućina bespoštedno crpi.

O ukusima se ne raspravlja, tako da, ako više volite kombinaciju breskve i maline te preferirate blaži okus bijelog čaja, novi dmBio ledeni bijeli čaj s breskvom i malinom pravi je odabir za vas.

dmBio čajevi posebni su po nekoliko stvari. U njihovoj proizvodnji koristi se organsko voće, uzgojeno po principima ekološke poljoprivrede koja ne koristi sintetičke pesticide. Pri proizvodnji ambalaže dmBio ledenih čajeva korišteni su materijali potekli iz šuma kojima se gospodari - održivo. Da je proizvođač materijala svjestan važnosti promicanja ekološki odgovornog, društveno korisnog i ekonomski održivog gospodarenja šumama i šumskim resursima na dmBio ledenim čajevima jamči vam oznaka FSC - Forest Stewardship Council (Vijeće za nadzor šuma).

Ovo ljeto (koje će po nekim prognozama biti jedno od najtoplijih u povijesti!) osvježite se dmBio ledenim čajevima i budite sigurni da je čaj koji pijete pripravljen uz pažljivu brigu o održavanju ravnoteže u okolišu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju