Ledo voćni miks novi je proizvod na hrvatskom tržištu, a namijenjen je svima koji žele na brz i jednostavan način pripremiti zdrave i ukusne voćne obroke i slastice. U harmoničnoj kombinaciji nalaze se četiri zapanjujuća okusa - jagoda, ananasa, breskve i mango


Ako nemate vremena za čišćenje, pranje i sjeckanje voća, Ledo voćni miks prava je stvar za vas. Riječ je smrznutoj kombinaciji jagoda, ananasa, breskve i manga koje se odlično slažu i nadopunjuju okusima.

Uz voćni miks u svega nekoliko koraka možete pripremiti niz voćnih poslastica – od osvježavajućih voćnih salata i kupova, ukusnih ljetnih torti i kolača, do voćnih frapea ili popularnih, hranjivih smoothieja.

Kao i kod ostalih Ledovih smrznutih proizvoda, u Voćnom su miksu zahvaljući tehnologiji brzog smrzavanja očuvane sve nutritivne vrijednosti sastojaka stoga možete biti sigurni da svojem tijelu osiguravate najvažnije vitamine i minerale iz voća.

Novi Ledov Voćni miks dio je Ledove ponude smrznutog voća koju čine i smrznuti proizvodi Borovnica, Malina, Višnja te Šumsko voće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju