Robbie Williams i Felix slave život mačaka

25. siječnja 2023. – Neobična suradnja koja povezuje Robbieja Williamsa i mačka Felixa, zaštitno lice Purininog vodećeg brenda hrane za mačke, premijerno donosi novi glazbeni hit legendarnog britanskog glazbenika. U pjesmi Super je biti maca, koja je ujedno i naziv nove reklamne kampanje, poznati dvojac slavi život mačaka i ukusnu hranu. Pjesma će biti dostupna na purina.hr/felixandrobbie i društvenim mrežama.


Globalna superzvijezda, inspirirana vlastitim mačkama i nestašnim Felixovim vragolijama, sudjelovala je u kampanji koja danas kreće diljem Europe. Glazbenik će se okušati u glumi zajedno s poznatim mačkom Felixom. U kratkom videu smioni dvojac upada u nevolje udružujući se za premijeru nove suradnje u kojoj Robbie pomaže Felixu dok pokušava snimiti dopadljivu melodiju u pratnji orkestra.


„Mačak je pušten iz vreće, ja sam novi glas Felixa. Dugogodišnji sam obožavatelj mačaka, imao sam mnogo mačjih prijatelja tijekom godina i nakon proučavanja njihovog fascinantnog ponašanja, mogu pouzdano reći: Super je biti maca!“, izjavio je međunarodno priznati glazbenik.

PR PR Foto: PR


Nova kampanja razotkriva kako većina kućnih mačaka živi najbolje živote, baš kao i jedinstveni i neponovljivi mačak Felix.


„Naša pametna maca Felix jamstvo je najboljeg scenarija koji kombinira omiljenu mačju hranu i nestašluke mačaka. Dodajte tome megazvijezdu Robbieja Williamsa i uz ovaj savršen spoj zabava je zajamčena“, dodala je Daria Milolož, Senior brand manager Nestlé Purina.

PR PR Foto: PR

Kroz kampanju „Super je biti maca“ Felix slavi život mačka i svu njegovu raskoš – od brige njihovih vlasnika do kvalitetne prehrane i mačjih nestašluka. Trenutci poput nestašne zabave, provođenje vremena s obitelji te naravno neodoljivo ukusna hrana slave se kroz prepoznatljivu Felix melodiju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju