Ako barem jedne godine niste dobili legiće za poklon, onda ste ih sigurno, ako ništa drugo, zaželjeli. Ovaj Božić mnogi će dječaci (i neki muškarci) poželjeti baš ovu zimsku LEGO City Lego pokretnu arktičku istraživačku postaju koja će probuditi avanturista u svima koji je budu sastavljali.

  Galerija Sven nam je pokazao kako izgleda LEGO City pokretna arktička istraživačka postaja LEGO City arktička pokretna istraživačka postaja LEGO City arktička pokretna istraživačka postaja +0 LEGO City arktička pokretna istraživačka postaja

Onima koji su bili ludi za ovim šarenim kockicama, prolazak ispred njihovog dućana stvara nostalgiju, a neki će teško odoljeti kupiti pa makar i najmanji set kockica kako bi se ponovno okušali u sastavljanju maštovitih oblika, vozila, zgrada… ma što god zamislili!

Ova pokretna arktička istraživačka postaja ispunit će sva očekivanja, pa čak i najvećih zaljubljenika u legiće. Pokretna postaja sastoji od baze, laboratorija, vozila s pilom te šest figurica opremljenih za pravo istraživanje na ledu.

LEGO City arktička pokretna istraživačka postaja LEGO City arktička pokretna istraživačka postaja

Tu je i snježni motocikl s kojim arktički istraživači traže zanimljive prahistorijske predmete i ostatke. U jednom bloku leda nalazi se i golemi mamut kojeg treba osloboditi pilom za led. Što vas sve očekuje u ovom ledenom putovanju kroz povijest pokazao nam je Sven.

LEGO City arktička pokretna istraživačka postaja LEGO City arktička pokretna istraživačka postaja

U našem kratkom videu pogledajte što sve ima u ovoj velikoj LEGO kutiji, kako se slaže arktička pokretna istraživačka postaja i kako se sve možete njome igrati, dok dužu verziju predstavljanja ove uzbudljive i kreativne igre pogledajte na Nova Plus

Ova prava zimska igračka možda vam riješi dileme oko božićnog poklona za vaše dijete, a ne sumnjamo da ćete i vi uživati u igri za koju nikada niste prestari. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju