Lejla i Tarik Filipović bili su gosti na svečanom balu Varaždinske županije održanom u Velikoj koncertnoj dvorani HNK-a. Za ovu glamuroznu prigodu Lejla je izabrala haljinu u kojoj ljepoticu možemo zamisliti i na crvenom tepihu Oscara.

Galerija Nova modna kampanja dizajnera Ivana Alduka - 8 +0 Kreacije modnog dizajnera Ivana Alduka  

Lejla Filipović izgledala je poput princeze bala u predivnoj balskoj haljini, djelu modnog dizajnera Ivana Alduka. Ženstvena kreacija ima podstavu boje kože prekrivenu crnim tilom sa sitnim točkicama. Donji dio haljine kreiran je s visokim prorezom i bogatom količinom tila te s trodimenzionalnim cvjetićima.

Lejla Filipović izgledala je poput princeze bala u predivnoj balskoj haljini Ivana Alduka



Kroj Aldukove toalete savršeno pristaje vitkoj figuri lijepe mame dvojice sinova koja je svečani stajling upotpunila s jačim make-upom i tamnocrvenim lakom za nokte, dok je od modnih dodataka izabrala zlatne naušnice i prsten te clutch torbicu. U ovakvom glamuroznom izdanju Lejlu Filipović lako možemo zamisliti i na crvenom tepihu skorašnje dodjele nagrade Oscar koja se održava 24. veljače.


Svečani bal, stoljećima stara tradicija, održava se s ciljem promoviranja najboljeg od Varaždinske županije poput gastronomije, modnog dizajna i glazbe.

 

Pogledajte i Lejlu Filipović u kreaciji koja dokazuje da ne prelazi svaka "gola" haljina granicu dobrog ukusa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju