Na crvenim tepisima diljem svijeta često imamo priliku vidjeti niz vrlo oskudnih modnih izdanja. Unatrag nekoliko godina svečanim događanjima zavladale su takozvane "gole" haljine koje žensku figuru ne skrivaju od pogleda.

Galerija Razni modeli takozvanih golih haljina Haljina Loretta Aleksandre Dojčinović, 4999 kn +0 Haljina Loretta Aleksandre Dojčinović, 4999 kn Pojam gole haljine u početku je obuhvaćao sve uske modele u boji kože koji su stvarali iluziju nagosti, a zatim su se u istu skupinu haljina svrstali potpuno ili djelomično prozirni modeli napravljeni od materijala koji otkrivaju figuru.
Razni modeli takozvanih golih haljina Razni modeli takozvanih golih haljina (Foto: Getty Images)
Svjetske zvijezde ponekad pretjeraju u želji da budu maksimalno senzualne pa odabiru haljine u kojima, prema mišljenju modnih znalaca, ipak prelaze granicu dobra ukusa.

Kako nositi pomalo provokativniji model i ipak ostati dama, pokazala je Lejla Filipović na reviji Aleksandre Dojčinović za sezonu jesen/zima 2018./2019. koja se održala u zagrebačkom Atelijeru Meštrović.

Bila je odjevena u Aleksandrinu haljinu pod nazivom Loretta koja u donjem dijelu nije imala podstavu, ali s obzirom na kroj, materijal i teksturu haljine ukrašene perlicama, završni dojam nije bio nimalo neukusan. Naprotiv, Lejla je, kao i obično, izgledala sjajno.
Haljina Loretta Aleksandre Dojčinović, 4999 kn Haljina Loretta Aleksandre Dojčinović, 4999 kn (Foto: Aleksandra Dojčinović)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju