Obožavateljica ženstvenog modnog izričaja Lejla Filipović s lakoćom se transformira iz fatalne žene u strogu damu ili pak razigranu djevojčicu, pri čemu svaki komad odjeće nosi s velikom ležernošću. Na reviji omiljene joj dizajnerice Aleksandre Dojčinović prošetala je maksi haljinu krupnog uzorka koja je otkrila romantično lice bivše misice, ali i njenu vitku figuru učinila još izduženijom

Decentna, profinjena, fatalna ili razigrana, u kojem god da se izdanju pojavi Lejla Filipović nosi etiketu najženstvenije dame na javnoj sceni.

Ne čudi pri tomu njezin odabir kreacija s potpisom Aleksandre Dojčinović, dizajnerice koja svakim novim krojem slavi ljepotu ženstvenosti, što je zapečatila i novom kolekcijom prikazanom na zagrebačkom velesajmu.

Za dugo očekivanu reviju omiljene joj dizajnerice, Lejla je odabrala maksi haljinu ti'rkizne boje prekrivenu krupnim uzorkom crne i narančaste nijanse. Lica s minimalno šminke i kose posložene u opuštene kovrče bivša misica svojim dosadašnjim pohvalnim modnim izdanjima pridodala je još jedno, ovoga puta s predznakom romantičnog.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju