Lejla Filipović na svojem Instagramu rado dijeli inspiracije za modne igre. Nedavno je podijelila fotografiju u street style izdanju koje dokazuje da jedan upečatljivi model uistinu može razigrati cijelu odjevnu kombinaciju.

Bivša hrvatska misica na fotografiji pozira na osunčanom Europskom trgu u Zagrebu u crno-bijeloj maksi suknji s predimenzioniranim prugastim volanima u kojoj je uistinu teško ostati nezamijećen.

Riječ je o bestseller modelu bosanskohercegovačkog brenda AL Made by Sisters iza koje stoje sestre Aida Čamdžić i Lejla Hodović, a koji je vrlo popularan među trendsetericama u regiji.

Ne samo da je crno-bijela suknja s predimenzioniranim volanima kradljivica pogleda, već ima i gumicu u struku te je vrlo ugodna za nošenje.

Maksi suknja AL Made by Sisters, 1146 kn Maksi suknja AL Made by Sisters, 1146 kn (Foto: AL Made by Sisters / Orea Bazaar.)

Maksi suknja AL Made by Sisters najbolje izgleda kada se kombinira s jednostavnim i neutralnim odjevnim komadima.Lejla Filipović je iskombinirala s običnom bijelom majicom bez rukava.

Iizdanje je dovršila sa sandalama ravnih potplata i torbicom u žutoj boji brenda Mucca bags, te sunčanim neočalama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju