Ljubiteljica profinjenog i ženstvenog stila Lejla Filipović na 9. humanitarnom koncertu 'Želim život' za zakladu Ana Rukavina, nježnim je stylingom opravdala status jedne od najelegantnije odjevenih poznatih dama

Suknja visokog struka i topić s krznom stopili su se u jednu cjelinu naglašavajući savršenu siluetu mame dvojice sinove, a dodatne centimetre Lejli Filipović su osigurale bijele štikle i najlonke u boji noge. Šarm joj je posebno istaknula raspuštena kosa, koju je podignula ležernom pletenicom koju je isplela na šiškama.

Svoj stil Lejla ponekad začini fatalnom kombinacijom ili pak dječje razigranim outfitom, no njezin najčešći odabir ipak su elegantne varijacije suknji, haljina i kombinezona zbog kojih je često tituliraju kao jednu od najženstvenijih poznatih dama.

Humanitarnim koncertom 'Želim život' za zakladu Ana Rukavina koji se održava devetu godinu zaredom prikupljeno je 1,16 milijuna kuna. Lejla je bila samo jedna od brojnih poznatih osoba koje su podržale događanje i javljale se građanima na pozive u call centru.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju