Večer u kazalištu 'Vidra' privukla je brojne dame koje su uživale u domaćoj interpretaciji hit predstave '5žena.com' pod redateljskom palicom glumca Renea Bitorajca. Među publikom upečatljiva je bila bivša miss Hrvatske Lejla Filipović, koja je elegantnim stajlingom još jednom opravdala status jedne od najbolje obučenih Hrvatica

Domaća verzija kazališnog spektakla '5žena.com', koji je u originalnoj španjolskoj izvedbi oborio sve rekorde gledanosti svoju premijeru doživjela je na kazališnim daskama scene 'Vidra' u režiji glumca čiji su autorski projekti već prepoznati kao naslovi koji ruše sve rekorde gledanosti, Renea Bitorajca.

Domaću verziju kazališne predstave '5žena.com' režirao je Rene Bitorajac, a zanimljive ispovijesti pet žena nije propustila pogledati uvijek elegantna Lejla Filipović

Na duhovit i autoironičan način kroz pet snažnih ženskih karaktera, koje su utjelovile glumice domaće kazališne scene Nataša Dangubić, Darija Lorenci Flatz, Nataša Janjić, Nina Erak - Svrtan i Mija Anočić Valentić, razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima koje podsjećaju na popularnu televizijsku seriju 'Seks i grad' padaju sve maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, i muško-ženskih odnosa.

Među brojnim obožavateljima kazališta na večeri posvećenoj ženama bila je i Lejla Filipović, dama koja se svojim elegantnim opuštenim stilom često ističe kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica. Crnu dolčevitu kratkih rukava Lejla je kombinirala uz trendi suknju A kroja s cvjetnim printom i crnim grilonkama i štiklama iste nijasne.
Nenametljiva kombinacija primjer je onih koje svrstavamo u dnevne stajlinge lako prilagodljive večernjim izlascima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju