Potpuno drugačija svakodnevica od one na koju smo navikli promijenila nam je navike, svi smo se morali prilagoditi novonastaloj situaciji uz nadu da bolji dani dolaze. Skinuti sa sebe trenirku, lijepo se srediti i prošetati gradom mnogima je postao poseban doživljaj i trenutak koji cijenimo više nego ikada i koji vrijedi zabilježiti fotoaparatom.

Tako je i Lejla Filipović nakon dužeg vremena trenirku zamijenila finim odjevnim izdanjem, što joj je pomoglo i da malo odvrati misli od nimalo lijepih događanja posljednjih dana.

Danas sam se napokon izvukla iz trenirke, bila na farbanju, iskoristila priliku da se prošećem u ovom predivnom blejzeru i pokušavala ne razmišljati o potresima, napisala je Lejla uz fotografiju na kojoj pozira okružena zelenilom čempresa. Svoju kombinaciju složila je od crne dolčevite, kariranog vunenog blejzera domaćeg brenda Stehlik design dizajnerice Anje Stehlik i crne kožnate suknje ženstvenog pencil-kroja.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Vrećaste hlače koje tako dobro ističu i oblikuju struk

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Odijelo koje u svečanim prilikama nadmašuje i najljepše haljine

Za tip-top dojam još su bile dovoljne crne grilonke i crne kožnate čizme do koljena s ravnim potplatom koje djeluju vrlo udobno te su "dušu dale" za nošenje uz kožnatu suknju.

Gotovo potpuno crni outfit prelijepa Lejla upotpunila je svjetlosmeđom torbom domaćeg brenda Twinset Croatia.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju