Otkako je premijerno prikazana u Satiričkom kazalištu Kerempuh, za predstavu "Predsjednici&ca" ne prestaju pljuštati pohvale, a smijeha, kojeg ovo djelo obećava u velikim količinama, svim nam itekako treba.

Premijeru održanu u subotu nije propustila ni Lejla Filipović, koja ondje nije bila samo kao podrška suprugu Tariku Filipoviću, koji osim što glumi Franju Tuđmana, potpisuje tekst i režiju, već i kao dio produkcijskog tima predstave.

Ponosna Lejla na svom Instagramu podijelila je fotografiju s predstave na kojoj pozira sa suprugom i producentom Mariom Gigovićem, a u objavi je istaknula koliko je ponosna na supruga i cijeli tim.

Premijera prošla, predstava je vani, a ja ponosna do neba na mužića Tarika Filipovića. Ovaj put osim sjajne uloge potpisuje tekst i režiju. Bilo je divno pratiti cijeli kreativni proces i stvaranje ove sjajne predstave od ideje do realizacije. A naš mali tročlani 'Fiji team' potpisuje prvi veliki posao u koprodukciji s kazalištem Kerempuh, napisala je Lejla uz fotografiju.

Lejla Filipović u čipkastim hlačama i tenisicama - 1 Lejla Filipović: "Rođendanska" haljina koja pomlađuje u sekundi

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Štikle i hlače koje dokazuju da su dvije "nespojive" boje zapravo top-kombinacija

Pažnju je ukrao i Lejlin outfit za premijeru, a šarmantna ljepotica odabrala je ženstveno odijelo koje joj pristaje kao saliveno. Hlače na crtu prate liniju tijela te sežu do iznad gležnja, dok je sako lagano strukiran. Odijelo koje u svečanim prilikama može nadmašiti i najljepše haljine Lejla je nosila uz klasičnu bijelu košulju i dodatak oko vrata nalik odvezanoj mašni.

Za besprijekoran dojam bile su dovoljne još svevremenske crne salonke od lakirane kože i crna torbica.

Predstava "Predsjednici&ca" duhovita je glumačka igra komične psihologizacije petero bivših državnih čelnika, u kojoj se krije britka i zabavna anamneza apsurda hrvatske politike. Tekst, koji uz Filipovića potpisuje i Boris Svrtan, polazi od ideje okupljanja na jednome mjestu svih bivših dosadašnjih hrvatskih predsjednika, osim aktualnog, i jedne predsjednice, kako bi zajedničkim snagama pokušali dokučiti na koji način pomoći Hrvatskoj da riješi svoje probleme.

Uz Tarika Filipovića, u predstavi glume Ornela Vištica (Kolinda Grabar-Kitarović), Hrvoje Kečkeš (Stipe Mesić), Siniša Miletić (Ivo Josipović) i Boris Svrtan (Josip Brzo Tito).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju