Lejla Filipović plijenila je poglede na partyju Zadovoljne koji je održan u prekrasnom ambijentu zagrebačke La Grme. Poput prave šumske vile, hrvatska ljepotica blistala je u jednostavnoj haljini odvažnog kroja.

Galerija Lejla Filipović uvijek privlači poglede Zara slip haljina Lejla Filipović - 1 +7 Lejla Filipović - 2

Za ovu priliku odabrala je Zarinu slip haljinu do pola lista u narančastoj boji koja je naglasila njezine ženstvene adute. Ovaj se model trenutačno prodaje na britanskim stranicama popularnog brenda po cijeni od 26 funti, odnosno 217 kuna.

Slip haljina je modni komad koji je iznimno nosiv u ljetnim mjesecima, ali zbog smjelog kroja koji razotkriva ruke i dekolte te tankog materijala na njega se odvažuju samo najsamopouzdanije dame.

Proslava nove sezone Zadovoljna akademije Zadovoljna akademija: Predstavljena treća sezona projekta koji pomaže ženama mijenjati živote

Lejla Filipović haljinu je sparila sa sandalama visokih potpetica, malom torbicom te s nešto decentnog nakita. Najljepši modni dodatak koji je nosila bio je pak njezin prekrasni osmijeh.

Zara slip haljina Zara slip haljina (Foto: Zara.com)

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje su slavne dame došle na ljetni party Zadovoljne.hr povodom pokretanja nove sezone Zadovoljna akademije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju