Lejla Filipović odmara se u Rovinju u društvu obitelji, a savršenu figuru pokazala je u popularnoj haljini koja prikriva sve nedostatke

Lejla Filipović rado nosi ženstvene haljine koje naglašavaju njezinu vitku liniju. Tako je bivša misica i za ljetni večernji izlazak odabrala bijelu kratku haljinicu kojom je istaknula noge i struk.

Haljinu potpisuje splitska dizajnerica Ivona Glavaš koja se krije iza brenda Anovi. Elegantna haljina s popularnim volanom na predjelu struka u kojoj Lejla izgleda profinjeno i ženstveno savršen je modni odabir.

Haljina ukrašena peplumom laska svakoj figuri budući da ističe struk, ali i prividno prikriva trbuščić.

Haljina ukrašena peplumom laska svakoj figuri jer stvara oblik pješčanog sata. Peplum ne stoji samo ženama ravnog trbuha i uskog struka, kao što vidimo na primjeru Lejle Filipović, nego i prividno prikriva trbuščić onima koji ga imaju.

Osim toga, ovakva haljina ne zahtijeva puno dodataka. Bivša misica od nakita je odabrala jednostavnu narukvicu i cipele ukrašene cvjetnim detaljom te nas je još jedanput podsjetila zašto je uvijek na listi najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj.

U galeriji pogledajte i ostala izdanja Lejle Filipović u elegantnim i ženstvenim haljinama.

 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju