Lejla i Tarik Filipović posjetili su London, a jedna od lokacija koja se našla na popisu onih koje su obišli je i Sky Garden.

Radi se o besplatnoj atrakciji smještenoj na vrhu nebodera s koje se pruža nevjerojatan pogled na grad. Vidikovac se proteže na tri etaže, a posjećuju ga svi koji se žele skloniti od gradske vreve i uživati u uređenim vrtovima, vidikovcu i terasi na otvorenom.

Za posjet Sky Gardenu Lejla je odjenula kožnatu jaknu s ovratnikom  ispod koje je nosila bijelu košulju u kombinaciji s korzet-topom u sivoj boji.

Donji dio kombinacije činile su crne tajice s prorezom. Radi se o modelu tajica koje su jako popularne na društvenim mrežama, a modni stručnjaci izdvojili su ih kao jedan od viralnih modnih trendova koji će obilježiti proljeće 2023. godine.

Lejla Filipović u tajicama s prorezom Lejla Filipović u tajicama s prorezom (Foto: Instagram/Lejla Filipovic)

Bez imalo sumnje takve će tajice biti čest prizor i na hrvatskim ulicama, a možda je i najveća njihova prednost činjenica da nisu namijenjene samo za sportska izdanja, već su nosive u raznim prigodama, od odlaska na posao sve do večernjih druženja.

Uz balonere, traper, tenisice, štikle... Pogledajte kako se nose tajice na hrvatskim ulicama Tajice su čest prizor na hrvatskim ulicama Zagrebačko street style izdanje Zadarsko street style izdanje +5 Dubrovačko street style izdanje

Uz tajice bivša misica nosila je crne mokasinke s debljim potplatima i metalnim ukrasom na prednjem dijelu.

Kosu je zavezala u niski rep, a izdanje je upotpunila efektnim visećim naušnicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju