Domaći dizajner Rober Sever u četvrtak navečer predstavio je svoju novu kolekciju za proljeće 2023. godine kojom dominiraju prekrasne haljine.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipovć Haljina ima efektni otvor na leđima +6 Midi haljina iz Bershke ukrašena svjetlucavim detaljem

Među damama koje su nosile komade iz kolekcije "Vere Fabula" bile su Ljupka Gojić Mikić i glumica Ana Begić Tahiri, a brojna poznata lica sjedila su i u publici.

Modna revija Robersta Severa Modna revija Robersta Severa (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Među onima koji su došli podržati dizajnera bila je i Lejla Filipović koja je još jednim svojim sjajnim modnim izdanjem pokazala da novac ne kupuje stil i da se zablistati može pristupačnim odjevnim komadima, kao i da je mala crna haljina uvijek dobar izbor.

Lejla Filipovć Lejla Filipovć (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Bivša hrvatska misica na reviju je stigla u efektnoj haljini modnog brenda Bershka. Radi se o crnoj midi haljini dugih rukava i povišenog ovratnika koju posebnom čini otvor na leđima te visoki prorez na nozi na čijem se vrhu nalazi svjetlucavi detalj u obliku cvijeta.

Lejla je nosila i crne sandale s platformom i visokom blok potpeticom, dok je u ruci nosila također crnu torbicu s kratkom ručkom.

Lejla Filipović za noćni izlazak odjenula je mrak haljinu iz H&M-a od 23 eura Lejla Filipović u crnoj haljini s izrezom H&M, 22,99 eura Haljina iz H&M-a dolazi i u crvenoj boji +8 Mohito, 39,99 eura

Izdanje je upotpunila efektnim naušnicama koje su se istaknule zahvaljujući kosi oblikovanoj u nisku punđu, s razdjeljkom po sredini.

Haljina ima efektni otvor na leđima Haljina ima efektni otvor na leđima (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju