Iako su krajem prošle godine modne urednice časopisa Vogue najavile kako su komadi s izrezima trend koji će ostaviti u prošlosti, već je i kratki pogled na ponudu u trgovinama dovoljan da nam bude jasno kako interes za takozvanim cut-out komadima i dalje postoji.

Galerija Lejla Filipović u crnoj haljini s izrezom H&M, 22,99 eura Haljina iz H&M-a dolazi i u crvenoj boji +8 Mohito, 39,99 eura

Uostalom, i same urednice Voguea rekle su da suptilni izrezi na odjeći mogu izgledati sjajno i seksi, zbog čega ne čudi da i dalje imaju gomilu obožavateljica, a među najpopularnijim cut-out komadima svakako su haljine.

Imaju izreze na prednjem dijelu, bokovima, leđima... Neki su izrezi veći, neki manji, a u oba slučaja radi se o savršenom komadu odjeće za toplije dane koji dolaze. Osim toga, haljine s izrezima kao stvorene su za noćne izlaske.

Ovu posljednju tvrdnju svojom kombinacijom potvrđuje i Lejla Filipović.

Fotografije nastale u dva ujutro nakon izlaska. Pao mini photo session u jutarnjim satima.
Fotograf Tarik Filipović strpljiv, manekenka lagano nezadovoljna fotografijama, ali zahvalna.
Moje dame, jeste li se prepoznale?
 napisala je Lejla ispod fotografije na kojoj pozira u crnoj uskoj haljini s uvrnutim detaljem i izrezom na prednjem dijelu.

Osim efektnog izreza, midi haljinu krase blagi puf rukavi i srcoliki izrez. Radi se o kreaciji koja je dio ponude švedskog brenda H&M. Cijena haljine je 22,99 eura, a osim u crnoj dolazi i u crvenoj boji.

H&M, 22,99 eura H&M, 22,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljina iz H&M-a dolazi i u crvenoj boji Haljina iz H&M-a dolazi i u crvenoj boji (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ako su i vama privlačne haljine s izrezima, u galeriji na početku teksta izdvojili smo dio trenutačne ponude u trgovinama za svačiji ukus.

Stradivarius, 29,99 eura Stradivarius, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bivša hrvatska misica crno izdanje začinila je efektnim gležnjačama sa životinjskim uzorkom te ogrlicom iza koje stoji Werkstatt Studio.

15 midi i maksi haljina u crnoj boji već od 20 eura Crna haljina je klasik koji nikad ne izlazi iz mode Pull&Bear, 39,99 eura Stradivarius, 35,99 eura +12 H&M, 59,99 eura

Nosila je i kaput u upečatljivoj plavoj boji modnog brenda Dresscode, koji je stvoren za dodavanje boje neutralnim modnim kombinacijama.

"Profinjena, ženstvena i graciozna u svako doba dana i noći", "Prelijepa", "Divna, ženstvena, stil odijevanja damski" samo su neki od oduševljenih komentara ispod objave na Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju