Suknje od prave ili umjetne kože omiljeni su izbor brojnih dama. Pri kraju godine na cijeni su modeli napravljeni u jesenskim nijansama – od prljavo žute preko bordo crvene do zagasitih smeđih nijansa.

Galerija Lejla Filipović uvijek izgleda lijepo i dotjerano Lejla Filipović u suknji od umjetne kože iz H&M-a Lejla Filipović s Tihanom Korać, urednicom portala zadovoljna.hr na Beautyfestu +1 Lejla Filipović

Velika ljubiteljica kožnatih suknji je i Lejla Filipović. Bivša hrvatska misica pojavila se na Beautyfestu by zadovoljna.hr koji je sinoć održan u hotelu Esplanade u Zagrebu upravo u jednom takvom modelu.

Odabrala je midi suknju od umjetne kože iz starijih kolekcija H&M-a u zavodljivoj boji konjaka koju karakterizira kopčanje na prednjem dijelu.

Kožnatu suknju do ispod koljena sparila je s crnom košuljom dugih rukava – kombinacija je to koja je na suptilan način naglasila njezinu ženstvenu figuru.

Lejla Filipović u suknji od umjetne kože iz H&M-a Lejla Filipović u suknji od umjetne kože iz H&M-a (Foto: Slaven Janđel)

Uz ovu kombinaciju Lejle Filipović sjajno su se uklopile i gležnjače u boji konjaka koje su bile ukrašene metalnim detaljem na prednjem dijelu, ali i predimenzionirana kožnata torba.

Izdanje je zaokružila s parom zlatnih okruglih naušnica te make-upom u nude nijansama. Veliki osmijeh koji nije skidala s lica, bio je najljepši modni dodatak.

H&M suknja od umjetne kože u boji konjaka više nije u prodaji H&M suknja od umjetne kože u boji konjaka više nije u prodaji (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Sandra Perković: Hlače s efektom korzeta koje vizualno smanjuju struk Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 2 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 4 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 3 +2 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 5

Diva nad divama: Bojana Gregorić Vejzović u maminoj haljini i 20 godina starom kaputu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu +0 Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju