Sandra Perković bila je jedna od slavnih uzvanica na prvom održanom Beautyfestu by zadovoljna.hr koji je sinoć održan u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Galerija Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 2 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 4 Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 3 +2 Nenametljivo elegantna Sandra Perković u hlačama visokog struka iz Alaie

Proslavljena bacačica diska sudjelovala je na jednom od panela u sklopu Beautyfesta by zadovoljna.hr, a na kojem je podijelila svoje iskustvo kao klijentica dr. med. spec. dermatovenerologije Jelene Jakić Petrović iz poliklinike Jakić gdje je isprobala neinvazivnu metodu za prirodnu regeneraciju kože i boostanje kolagena polinukleotidima.

Sandra Perković za ovu je priliku odabrala nenametljivu klasiku, odnosno izdanje sastavljeno od jednostavnih komada koje većina dama ima u svojem ormaru.

Sandra Perković na Beautyfestu by zadovoljna.hr - 5 Nenametljivo elegantna Sandra Perković u hlačama visokog struka iz Alaie (Foto: Slaven Janđel)

Crne hlače visokog struka sparila je s bijelom majicom dugih rukava i naglašenog dekoltea. Iako njoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje i izduživanje tijela, Sandra je ipak odabrala model hlača s ovim efektom.

Nosila je hlače visokog struka i ravnih nogavica s ugrađenim kožnatim remenom i kopčama iz Alaïe koji imaju efekt korzeta, ali i izdužuju cijelu figuru. Napravljene su od pamuka te iznimno ugodne za nošenje.

Ispod poruba ovih hlača provirivale su crne salonke, a cijelo izdanje zaokruženo je vintage torbicom francuske modne kuće Louis Vuitton.

Alaïa hlače visokog struka, 1380 eura Alaïa hlače visokog struka, 1380 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Diva nad divama: Bojana Gregorić Vejzović u maminoj haljini i 20 godina starom kaputu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu +0 Bojana Gregorić Vejzović na Beautyfestu

Lucija Lugomer: Popularna maksi haljina za isticanje trudničkog tijela Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 4 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 2 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 1 +2 Lucija Lugomer na eventu Beautyfest by zadovoljna.hr - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju