Lejla Filipović uživa u odmoru u Istri, a u pauzi od morskih radosti i druženja s obitelji koristi vrijeme i da neke trenutke podijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Ono čime uvijek privuče pozornost su odjevne kombinacije. Bivša hrvatska misica poznata je po svom istančanom modnom ukusu, a svoje kombinacije često razigrava odjevnim komadima s upečatljivim uzorcima, od onih cvjetnih do životnjskih.

Životinjski uzorak krasi i haljinu u kojoj se Lejla fotografirala na posljednjoj objavi na Instagramu.

Još jedna fotkica iz naše istarske oaze, napisala je ispod fotografije na kojoj nosi haljinu s uzorkom leoparda.

Radi se o midi haljini bez naramenica modnog brenda H&M. Gornji dio haljine je nabran i prati liniju dijela dok se haljina u donjem dijelu lagano širi. Ovakvi modeli savršeni su za odlazak na plažu ili kavu, a zahvaljujući kroju i materijalu u ovakvoj haljini lakše se podnose i ljetne vrućine.

Puna cijela haljine napravljene od pamuka bila je 19,99 eura, a sada je snižena na 12,99 eura (97,88 kn). Vjerojatno je povoljna cijena i razlog zbog kojeg je haljina trenutno rasporodana.

Lejla je uz haljinu nosila pozlaćene naušnice i ogrlicu.

Haljina se prodaje po cijeni od 12,99 eura (97,88 kn) Haljina se prodaje po cijeni od 12,99 eura (97,88 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju