Lejla Filipović još je jednom uspjela oduševiti svoje pratitelje na društvenim mrežama modnom kombinacijom kao stvorenom za početak jeseni.

"Vrlo otmjeno" jedan je od komentara na Lejlin odabir u kojem je jednu od glavnih uloga odigrao baloner u tamnoj boji uz koji je sparila kapetansku kapicu.

Ispod balonera odjenula je majicu dugih rukava s uzorkom koji obožavaju Franucskinje, po mnogima najbolje odjeven žene na svijetu. Radi se o prugicama koje se već dugo nose tijekom cijele godine, a ne samo u ljetnim mjesecima.

Catherine Middleton u najudobnijim gležnjača - 1 Nisu najljepše, ali… Catherine Middleton u najudobnijem modelu gležnjača

Kaubojke u smeđoj boji Najpoželjnije: Model gležnjača koji neće imati konkurenciju u mjesecima koji dolaze

Svijetle traperice s poderotinom na koljenu bile su savršen nastavak kombinacije koju je lijepa Lejla nadopunila detaljima u smeđoj boji. Osim remena i torbe smeđe su bile i kaubojske čizme koje će i ove jeseni dominirati modnim kombinacijama, posebno modeli u bež i smeđim nijansama.

U svakom slučaju, ova kombinacija sastavljena od omiljenih jesenskih komada s razlogom je oduševila Lejline pratitelje. Zar ne?


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju