Protekli vikend u zagrebačkom kazalištu Vidra održana je premijera predstave "Sex & glad - Doktor za one stvari"" glumca Tarika Filipovića.

Tarik Filipović je glumac i autor multimedijalne i interaktivne predstave koja nudi red pjesme, red plesa i urnebesnu zabavu inspiriranu vječno intrigantnom temom.

Uz glumca je na dan premijere bila i supruga Lejla Filipović.

Svi već znate koliko sam ponosna na mužića i veselim se svakom njegovom uspjehu kao da je moj( male zasluge pripisujem i sebi).

Predstava je maestralna, beskrajno duhovita, poučna, drugačija... Obavezno pogledajte i zahvalite mi kasnije
, napisala je na svom Instagram profilu Lejla koja je objavila i nekoliko fotografija s premijere.

Bivša hrvatska misica blistala je u crnoj mini haljini hrvatske dizajnerice Martine Ješe koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge. Nepogrešivu haljinu povišenog ovratnika i dugih rukava krasi i efektni peplum.

Lejla je malu crnu haljinu uparila s crnim gležnjačama na visoku petu sa šiljastim vrhom, a u ruci je držala malu crnu torbicu.

Kombinaciju je upotpunila visećim naušnicama dok je kosu zavezala u elegantnu punđu.

Mala crna haljina u kombinaciji za posao Mango, 449,90 kn Aldo, 580 kn Monsoon, 450 kn +1 Guess, 1120 kn

Njezini pratitelji oduševljeni su ovim izdanjem pa su se uz čestitke njezinom suprugu redali i komplimenti za lijepu Lejlu. "Ti si predivna", "Prelijepa kao i uvijek" i "Koliko si predivna" samo su neki od komentara ispod objave.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju