Sezona vjenčanja u punom je jeku, a dio jedne takve svečanosti tijekom vikenda koji je iza nas bili su Lejla i Tarik Filipović.

Lejla je svojim modnim odabirom još jednom dokazala kako je crna boja u našem podneblju neopravdano dobila status nepoželjne svadbene boje.

Naime, crna je na loš glas došla zbog činjenice da ju se percipira kao boju povezanu sa žalovanjem. Međutim, brojne dame, među kojima je i Lejla, s razlogom krše pravilo o nenošenju ove boje na vjenčanja jer su crne kreacije uistinu elegantan i sofisticiran odabir.

Lijepa Lejla blistala je u kreaciji domaćeg modnog dvojca ELFS. Nosila je njihovu mini haljinu imena Belen napravljenu od crnog satena.

Haljina Belen brenda ELFS Haljina Belen brenda ELFS (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljina ima spuštena ramena i raskošne puf rukave te preklop i asimetrični rub na donjem dijelu.


Glam haljinu stvorenu za svečane prigode Lejla je uparila s crnim sandalama s tankim remenčićima, dok je u ruci nosila crnu clutch-torbicu. Izdanje je upotpunila efektnim zlatnim naušnicama. Njezini pratitelji na Instagramu poručili su joj da je prelijepa.

Vjenčanje u Dubrovniku: Plava haljina za jedno od najljepših izdanja Lejle Filipović Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 6 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 3 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku +4 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 4

Mrak haljina Lejle Filipović koja vizualno produžuje figuru Lejla Filipović uvijek plijeni pažnju svojim modnim izborima Patrizia Pepe haljina, 250 eura (na sniženju) - 2 Patrizia Pepe haljina, 250 eura (na sniženju) - 3 +0 Patrizia Pepe haljina, 250 eura (na sniženju) - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju