Lejla i Tarik Filipović bili su jedan od najelegantnijih i najšik parova na vjenčanju bosanskohercegovačkog nogometaša i NBA zvijezde Jusufa Nurkića i njegove dugogodišnje djevojke Emine Durić, koje se održalo na tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku.

Galerija Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 6 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 3 Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku +4 Lejla Filipović na vjenčanju u prekrasnoj haljini plave boje i zlatnim sandalama

Glamurozno vjenčanje, za koje se već govori da je vjenčanje godine, okupilo je brojne uzvanike među kojima su bili i Lejla i Tarik Filipović. Bračni par za vjenčanje je bio modno usklađen, Tarik u svijetlom odijelu decentnog kariranog uzorka i bijeloj košulji, a Lejla u predivnoj haljini svijetlo plave boje, koja je dodatno naglasila ljepotu bivše misice.

Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 8 Lejla Filipović na vjenčanju u prekrasnoj haljini plave boje i zlatnim sandalama (Foto: Mihael Barisic/Cropix)

Dugačka haljina bez naramenica ima dublji, ali i dalje vrlo elegantan dekolte, dok se u donjem dijelu kreacije ističe visoki raspor na lijevoj strani te šlep koji je Lejla pridržavala dok je hodala prema mjestu vjenčanja. Ženstvenu toaletu koja joj pristaje savršeno Lejla je kompletirala sa zlatnim sandalama s remenčićima, visećim naušnicama zlatne boje te malom clutch torbicom također zlaćane nijanse.

Zlatni modni dodaci bili su nepogrešivi odabir uz haljinu prekrasne nijanse plave boje u kojoj prelijepa Lejla Filipović ostavlja bez daha.

Lejla i Tarik Filipović na vjenčanju NBA košarkaša Jusufa Nurkića i Emine Durić u Dubrovniku - 7 Lejla Filipović na vjenčanju u prekrasnoj haljini plave boje i zlatnim sandalama (Foto: Mihael Barisic/Cropix)

I štikle su mrak: Viktorija Rađa u savršenoj maloj bijeloj haljini Vktorija Rađa Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku +1 Haljina Pia

Baš su udobne! Sandale Lejle Filipović stvorene su za duge ljetne šetnje Lejla Filipović Mango sandale s čičak trakom, 59,99 eura Mango sandale +1 Mango sandale

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju