Lejla Filipović prava je ambasadorica domaćih i brendova iz regije, pa je tako i na posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu pokazala besprijekorno modno izdanje i potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipović nosi čizme domaćeg brenda ELFS Lejla Filipović u haljini Matije Vuice - 3 +2 Lejla Filipović u bijeloj mini haljini s podstavom boje kože

Za tu priliku Lejla Filipović zablistala je u ženstvenoj haljini bež nijanse koja prianja uz tijelo, a riječ je o dizajnu hrvatskog brenda Cataleya, iza kojeg stoji dizajnerica Martina Ješe. Martinin dizajn prepoznatljiv je po jednobojnim, pročišćenim krojevima koji se zbog toga mogu kombinirati s različitim modnim detaljima i dodacima. Osim toga, riječ je o ženstvenim kreacijama koje ističu figuru pa su idealan izbor u prilikama kada želite zablistati i naglasiti svoju ženstvenost.

Lejlu smo već vidjeli u haljinama brenda Cataleya, a na novoj fotografiji objavljenoj na Instagramu nosi kratki model zvan Agata u bež boji s poludolčevita kragnom i otvorenim dekolteom. Ramena su lagano naglašena, a rukavi i donji dio haljine imaju lagane nabore.

Haljina u predjelu struku ima ušiveni pojas s logom brenda u obliku cvijeta, a zanimljiv je i detalj u obliku volana koji krasi donji dio prelijepe haljine. Na fotografiji snimljenoj u jednom zagrebačkom restoranu u ogledalu se vidi i kako haljina izgleda odostraga, s efektnim malim otvorom na leđima.

Lejla Filipović: Štikle "zavodnice" koje i malu crnu haljinu stavljaju u drugi plan Lejla Filipović na promociji albuma Jelene Rozge - 2 Lejla Filipović na promociji albuma Jelene Rozge - 1 Lejla Filipović na promociji albuma Jelene Rozge - 3 +1 Jelena Rozga promovirala je novi akustični album 'Minut srca mog'

Haljinu neutralne nijanse Lejla je spojila s visokim crnim čizmama domaćeg brenda ELFS. Riječ je o kožnatom modelu koji seže do koljena s efektom krokodilske kože, a na čizmama se ističe i elegantni špic, koji uz blok-potpeticu od devet centimetara dodatno vizualno izdužuje noge i čitavu figuru.

Lejla Filipović nosi čizme domaćeg brenda ELFS Lejla Filipović nosi čizme domaćeg brenda ELFS (Foto: www.elfs.hr)

Crna torbica s koso šivanim dijagonalnim prošivima ukrašena zlatnim logom modne kuće Yves Saint Laurent savršeno je nadopunila damski stajling Lejle Filipović, kao i zlatne naušnice i prsten.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju