Pepeljuga, vila, princeza… samo su neki od komplimenata koje sam dobila, a to je sve zbog ove prekrasne haljine, napisala je ispod posljednje objave na svom profilu na Instagramu Lejla Filipović.

Samo jedan pogled na objavljene fotografije bit će dovoljan da shvatite da je bivša hrvatska misica spomenute komplimente dobila s razlogom.

Lejla je, naime, blistala u svjetloplavoj haljini salona "I Do Weddings".

Gornji dio midi haljine sa spuštenim naramenicama čini korzet, dok donji dio čini suknja A-kroja s volanima.

Jednostavan, a istovremeno upečatljiv kroj te divna boja i detalji ovu haljinu čine savršenim izborom za svečane prigode, što potvrđuje i jedan od komentara ispod objave koji glasi: "U ovakvoj sam se ja udala."

Lejla Filipović u najpopularnijim tenisicama sezone stvorenima za šetnje, ali i haljine Lejla Filipović u Istanbulu Lejla nosi limiitirano izdanje tenisica Air Jordan Limiitirano izdanje tenisica Air Jordan +1 Limiitirano izdanje tenisica Air Jordan

Uz haljinu koja bi svaku ženu pretvorila u princezu Lejla je nosila svjetlucavu clutch torbicu i sandale s tankim remenčićima i visokom potpeticom. Kosu je raspustila, a točna na i romantičnog izdanja kojemu je nemoguće pronaći manu bio je nježni make-up.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju