Preslatkoj djevojčici Bradlee tek su tri godine, ali već se zna zauzeti za sebe i očitati odraslima lekciju o njihovom neprimjerenom ponašanju

Nespuštanje zahodske daske nakon obavljanja nužde propust je koji mnogi muškarci jednostavno ne mogu prestati raditi.

Mala Bradlee odlučila je da neće više trpjeti tatino nespuštanje zahodske daske pa mu je očitala lekciju

Ovu naviku koja živcira žene ima i otac trogodišnje Bradlee Rae Hayes koja je odlučila da neće trpjeti takvo ponašanje te je tati Jeremiahu očitala lekcija. Tako je nastao preslatki i presmiješni video od 50 sekundi u kojem mala curica objašnjava svom tati zašto mora spustiti zahodsku dasku za osobom.

'Koliko ti puta moram reći da spustiš zahodsku dasku za sobom kako bih ja mogla piškiti? Zašto stalno to radiš?', pita Bradlee tatu koji joj odgovara:

'Pa moraš je samo spustiti.' Tata se pokušava obraniti objašnjavajući da on mora svaki put podići zahodsku dasku pa je ostavljanje ženi da je spusti znak ravnopravnosti.

'Ali ja to ne želim. Hoću da ti to napraviš. Moraš je spustiti kako bi male djevojčice mogle ići piškiti ili kakati', objasnila mu je medena Bradlee.
 
U videu pogledajte kako je trogodišnja Bradlee objasnila tati zašto mora spuštati zahodsku dasku za sobom. Nasmijte se još i pogledajte reakciju bebe koja prvi put u životu proba špek.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju