Lenny Kravitz primio je nagradu za glazbenu ikonu na dodjeli People Choice Awardsa koja je jučer održana u Barker Hangeru u Santa Monici u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Galerija Lenny Kravitz - 5 Lenny Kravitz - 1 Lenny Kravitz - 6 +5 Lenny Kravitz na Zlatnim globusima u kombinezonu modne kuće Alexander McQueen

Lenny Kravitz njeguje imidž rock and roll zvijezde. Ne čudi stoga što se u njegovu ormaru nalazi velik broj kožnatih hlača, prsluka i jakna – uglavnom u crnoj boji, a koje najčešće upotpunjava chunky čizmama i predimenzioniranim nakitom.

Za People Choice Awards, na kojem se slavila njegova zapanjujuća karijera duga tri desetljeća, 59-godišnja zvijezda odabrala je odijelo s modnim pomakom. Točnije, spario je kožnate hlače ravnog kroja sa sakoom predimenzioniranih ramena, ispod koje se nazirala gola koža njegova isklesanog torza.

Stari li on uopće? Pitali su se brojni obožavatelji nakon što su vidjeli njegov nastup na ovoj dodjeli.

Lenny Kravitz - 1 Lenny Kravitz na People Choice Awardsa ove godine (Foto: Profimedia)

Lenny Kravitz izdanje je zaokružio upečatljivim parom sunčanih naočala, dugim kožnatim rukavicama i crnim čizmicama s povišenom potpeticom, ali i nekoliko osebujnih komada nakita.

Američki glazbenik na crvenom tepihu često privlači pozornost svojim modnim izborima. Iako uglavnom nosi crne odjevne komade – bira modele zanimljivih krojeva i tekstura. Često ispod sakoa zaboravi odjenuti košulju, o čemu će reći:

Ne posjedujem mnogo majica, znate, ja živim na Bahamima.

Lenny Kravitz - 6 Lenny Kravitz na Critics Choice Awardsu 2024. (Foto: Profimedia)

Na dodjeli Critics Choice Awarda ove godine samouvjereno je pozirao u odijelu Laquana Smitha bez košulje, dok je na Zlatnim globusima nosio kombinezon modne kuće Alexander McQueen ispod kojeg je također provirivala gola koža njegovog torza.

Čak i kad nosi majicu, kao što je to bio slučaj na ovogodišnjim Grammyjima – bira prozirne i pripijene modele koje ističu njegovu fit formu.

Kakva izdanja bira Lenny Kravitz za crveni tepih i svečane prilike, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Lenny Kravitz 1991. godine Lenny Kravitz 1991. godine (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju