Ništa ne govori ljeto kao lepršave i prozračne haljinice koje nam nesnosne vrućine čine lakšima. Mini, midi ili maksi. Neovisno o tome o kojim je haljinama riječ, svaka je posebna na svoj način, a izbora ima napretek. Kako bismo vam olakšali potragu za tim hit-komadom, pronašli smo dvadeset haljina zbog kojih ćete se s guštom prošetati gradskim ulicama.

Galerija +0 AD Twenty duga košulja haljina, Europa92

Prednosti prozračnih haljina najviše dolaze do izražaja u trenucima kada živa na termometru prijeđe 30 stupnjeva. I dok tražimo mjesto više u hladovini parka ili kafića, najvažnije nam je da nas odjeća na nama ne guši i ne sputava. U takvim situacijama rado se okrećemo haljinicama raznih dužina koje pružaju udobnost i čiji materijali daju koži da diše.

Jedne takve lako možemo pronaći u trgovini poznatog brenda Europa92, koji se ističe kvalitetom i trendi komadima. Njihov in house brend AD Twenty izbacio je razne modele ljetnih haljina koje jedva čekamo imati u svojem ormaru, a da priča bude još i bolja, riječ je o hrvatskom dizajnu koji svojim kreacijama osvaja na prvi pogled. Njihovi su komadi bezvremenski i lako se mogu kombinirati s ostalima iz našeg ormara neovisno o tome o kojoj je sezoni riječ.

AD Twenty duga košulja haljina, Europa92 AD Twenty duga košulja haljina, Europa92 Foto: Europa92

Osim ovog brenda, Europa92 u svojoj šarolikoj ponudi ima i trendi komade brendova Scotch&Soda, Levi's i Salsa, čija se odjeća itekako ističe iznimnom kvalitetom i poznatim dizajnom. Njihove atraktivne haljinice pršte ženstvenošću, pa se lako možemo zamisliti u njima jer pristaju baš svakoj figuri.

Lepršave haljine laganih materijala prave su kraljice udobnosti, ali i romantičnosti. Savršeno se kombiniraju uz razne vrste sandala, natikača, pa čak i tenisica. Ovisno o tome koji komad obuće odaberemo, lako ih možemo preobraziti iz dnevnih kombinacija u one koje koristimo za specijalne prigode jer daju dozu elegancije potrebnu za takve događaje.

Iako je u svemu najbitnije ostati svoj, odabirom prave haljine možemo sakriti sitne nesavršenosti koje nam stvaraju nesigurnost i istaknuti svoje adute. Važno je obratiti pažnju i na uzorke jer iako će nekima određeni uzorci savršeno odgovarati i komplimentirati njihovoj liniji, nas će možda proširiti i učini nezgrapnima. Zato su uzorci s okomitim prugicama, jednobojne haljine ili pak oni cvjetni savršeni ako želimo zamaskirati one dijelove kojima nismo toliko zadovoljni.

Neovisno o tome kojim ste haljinama više skloni, sigurni smo da ćete među ovih dvadeset haljina pronaći jednu baš za sebe jer zbog svake ćete se osjećati posebno, ženstveno i ono najvažnije - ugodno u vlastitoj koži.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju