Majke i kći uvijek dijele tu posebnu vezu koju samo one mogu osjetiti. Baš takvu vezu dijele bivša manekenka Anica Kovač i njezina kći Leticija.

Galerija Leticija i Anica Kovač Leticija Kovač Leticija i Anica Kovač +1 Anica i Leticija Kovač na božićnom partiju

Anica Kovač u svojoj je karijeri doživjela brojne uspjehe, a onda je odlučila malo pobjeći od očiju javnosti i više se posvetiti svojoj obitelji.

Nedavno smo imali priliku upoznati najstariju kći Anice i Roberta, mladu dizajnericu Leticiju, koja je spojila najveće ljubavi svojih roditelja i, uoči Svjetskog prvenstva u Katru, dizajnirala baš dobre sportske trenirke.

Već tada smo mogli primijetiti da je Leticija naslijedila ljepotu svoje mame, ali i da su njih dvije u odličnim odnosima te da obožavaju provoditi vrijeme zajedno. Anica je tada pozirala u Leticijinoj trenirci, a kampanji se priključio i tata Robert.

Leticija Kovač Leticija Kovač (Foto: Instagram@byleticakovac)

Mlade djevojke obično na koncerte odlaze s prijateljima i svojim vršnjacima, a Leticija i Anica su pokazale da su one puno više od mame i kćeri – prijateljice koje baš vole provoditi vrijeme zajedno.

Leticija i Anica Kovač Leticija i Anica Kovač (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

To su nam potvrdile i zajedničkim odlaskom na koncert Ace Pejovića koji se prije dva dana održao u zagrebačkoj Areni. Dobro raspoložene i nasmijane, pozirale su fotografima i pokazale nam da je odnos između mame i kćeri zaista jedan od najposebnijih.

Anica Kovač: Skinny traperice i vrlo udobne cipele za šetnju centrom Zagreba s kćeri Leticijom Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 3 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 5 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 1 +3 Anica Kovač s kćeri Leticijom prošetala je centrom Zagreba - 4

Brojne mame strahuju od tog trenutka kad će njihove kćeri odrasti i zaboraviti na svoje roditelje. Fakultet, obaveze, ekipa i turbo život kakav žive mladi ljudi, roditelje ponekad stavljaju na zadnje mjesto. Zato nam je baš drago vidjeti kako obitelj Kovač vrijeme provodi zajedno.

Anica i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač na božićnom partiju (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Anica Kovač i Severina: Čije vam se izdanje od prije 13 godina više sviđa? Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 6 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 7 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 3 +4 Anica Kovač i Severina na otvorenju restorana prije 13 godina - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju