U Barceloni je održana dodjela nagrada zaklade "Princess of Girona". Španjolska princeza Leonor, kći kraljice Letizije i kralja Felipea VI., nosi titulu počasne predsjednice zaklade i ove godine osobno je dodjeljivala nagrade.

"Princess of Girona" privatna je zaklada osnovana 2009. godine. Bavi se podupiranjem profesionalnog i osobnog razvoja mladih u Španjolskoj te, između ostalog, lansira brojne programe koji potiču zapošljavanje mladih.

Princeza Leonor je nasljednica krune i buduća španjolska kraljica te zato sve češće sudjeluje u službenim obvezama svojih roditelja, zajedno sa svojom sestrom Sofijom.

Uoči dodjele, kraljevski par i princeze susreli su se i s nekadašnjim dobitnicima nagrada, a nakon toga uputili se na ceremoniju. Baš kao i kraljica Letizia, princeze su odjenule različite odjevne kombinacije za ove dvije prigode, a korisnici društvenih mreža pozitivno su komentirali njihov stil.

Španjolske princeze uvijek su odjevene primjereno za svoju dob i njihova mama ne forsira previše ozbiljne i službene kombinacije za svoje kćeri. Mnogi su komentirali kako bi se vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea trebali ugledati na nju.

Naime, prilikom posljednjeg pojavljivanja u javnosti na utakmici između Engleske i Njemačke, 7-godišnji princ George bio je odjeven u odijelo i nosio kravatu.

I dok su jedni komentirali kako je to sasvim normalno s obzirom na to da je sjedio u kraljevskoj loži, drugi su komentirali da nema pravila po kojem gosti kraljevske lože ne mogu nositi i npr. dres reprezentacije, pogotovo kada su u pitanju djeca.

Djeca iz kraljevskih obitelji moraju se odijevati...

glasova:

Daleko od toga da George nije bio presladak u svom odijelu, ali većini je njegova kombinacija ipak bila previše ozbiljna. S druge strane, Leonor i Sofia na dodjeli su izgledale sjajno u jednostavnim i lijepim haljinicama prikladnim za njihovu tinejdžersku dob.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju