Među odjevnim komadima kojih nikad ne možemo imati previše u svojoj garderobi nalaze se i trenirke. Jednostavno nezaobilazne u većini ženskih (i muških) ormara, trenirke su nezamjenjive u sportskim ili ležernim dnevnim prigodama.

Galerija Trenirka (komplet), Next, 131 kn Tenisice, Stradivarius, 149,90 kn Bomber jakna, New Yorker, 79,90 kn +2 Ruksak, Shein, 30 kn

Iako smo ih nekada percipirali isključivo kao sportski odjevni komad, trendseterice su posljednjih godina pomakle modne granice po pitanju trenirki, pa su one danas nosive i u drugim prigodama, a možemo ih vidjeti čak i u kombinaciji sa štiklama.

Naravno, i dalje se primarno nose uz tenisice, model obuće neraskidivo povezan s trenirkama. Prije nego zima zakuca na vrata i u potpunosti se prebacimo u čizme, još ćemo iznositi svoje omiljene tenisice.

Mi smo danas za vas složili jednostavnu i povoljnu ležernu jesensku kombinaciju u kojoj su glavne zvijezde upravo trenirka i tenisice. Koje smo odjevne komade iskoristili, provjerite u galeriji.

Ležerna jesenska kombinacija s trenirkom i tenisicama za 390 kuna Ležerna jesenska kombinacija s trenirkom i tenisicama za 390 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju