Glumica i poduzetnica Jessica Alba proslavila je 35. rođendan u društvu svoje obitelji, prijatelja i najbližih kolega

Ime Jessice Albe uvijek se nađe na listama najbolje odjevenih žena. Lijepa trendseterica svoje mjesto među najboljima zaslužila je zahvaljujući casual stilu odijevanja koji je dovela do savršenstva.

Ležernu odjeću voli nositi u svim prigodama pa je tako i za proslavu svog 35. rođendana odabrala opuštenu kombinaciju. Nosila je udobnu široku prljavo-plavu haljinu u 'boho chic' stilu s čipkastim detaljima koja je otkrivala njezina ramena, aposlutnim hitom ove modne sezone

Lijepa mama slavila je rođendan u društvu svoje obitelji i najbližih prijatelja. Danas se osjećam tako voljeno, napisala je na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim kćerkicama Honor i Haven.

 

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on


Prelijepu čestitku uputio joj je i suprug Cash Warren. Još uvijek dobijem leptiriće u trbuhu kada sam pored tebe. Još uvijek se budim usred noći i radujem se zato što si pored mene. Još uvijek se smijem tvojim šalama. Još uvijek me inspiriraš. Još uvijek se divim tvojoj ljepoti. Jedina stvar koja se promijenila od prvog dana kada sam te upoznao tvoje su godine. Sretan rođendan, moja slatka ljubavi, napisao je na Instagramu.

 

 

A photo posted by Cash Warren (@cash_warren) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju