Smještene u srcu gornjeg Međimurja, LifeClass Terme Sveti Martin postale su već prepoznatljiva destinacija za pravi odmor u kontinentalnom dijelu Lijepe Naše. Svega nekoliko kilometara od najsjevernije točke Hrvatske, resort nudi bogatu ponudu namijenjenu cijeloj obitelji, s naglaskom na bogat sadržaj za najmlađe.

Galerija Obiteljska zabava u Termama Sveti Martin Farma jelena Farma jelena +6 Lokalne namirnice Zamislite vikend proveden s obitelji, i to tako da vam ni uz jednu aktivnost klinci neće ostati razočarani. Povedite ih na jutarnji izlet turističkim vlakićem do Farme jelena gdje će sami moći nahraniti te plemenite životinje, pustite ih da se zabave uz stručni animacijski tim na mini discu, provozaju na bergu (obiteljski bicikl na četiri kotača) ili da se okupaju u jednoj od najljekovitijih termomineralnih voda u Europi.

Kupanje u jednoj od najljekovitijih voda u Europi Kupanje u jednoj od najljekovitijih voda u Europi Foto: Terme Sveti Martin

Cijeli je resort idealna destinacija za obitelji koje traže odmak od ustaljene rutine. Dok roditelji obnavljaju energiju brojnim wellness-programima i spa-programima, djeca mogu uživati u nizu animacijskih programa na otvorenom, ali i u šarenoj igraonici u sklopu hotela.

Djeca neće ostati bez sadržaja ni u "Wellness centru" koji u ponudi ima i jednu dječju masažu. Priuštite im nezaboravno iskustvo wellnessa i pokažite im da je važna briga o zdravlju tijela i uma već od malenih nogu.

Bila ona mala ili velika, djeca vole osjećaj samostalnosti. Zato su u Termama za njih formirali "Dječji kutak" s dječjim bifeom tijekom doručka i večere, s kojeg sami mogu birati zdrave i ukusne lokalne namirnice spremljene u nutritivno bogata jela.

Ako se vaši klinci na putu ne osjećaju dobro jer kod kuće trebaju ostaviti svoje ljubimce, i za to postoji rješenje! Vlasnici kućnih ljubimaca itekako su dobrodošli u Terme Sveti Martin jer tu četveronožni članovi obitelji borave uz svoje najdraže ljude. Uz čak dva parka s poligonom i igračkama, brojnim uređenim šetnicama i pet friendly lokacijama u blizini hotela i ljubimci će ovdje napuniti svoje baterije te spremno dočekati nove izazove, zajedno sa svojim vlasnicima.

Lokalne namirnice Lokalne namirnice Foto: Terme Sveti Martin

Iskoristite posebnu ponudu za boravak u Termama Sveti Martin u periodu od 11. do 13. svibnja i za samo 1548 kuna uživajte s cijelom obitelji u Hotelu Spa Golfer 4* s uključenim lokalnim i zdravim doručkom te raznolikom večerom. Smještaj možete rezervirati putem broja telefona 040 371 111.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju