Lijepa manekenka Adriana Lima i njezin suprug košarkaš Marko Jarić otkrili su mjesta na kojima će održati velike svadbene proslave. Iako su mnogi nagađali kako bi jedna od lokacija mogla biti Hrvatska Adriana i Marko odlučili su se za Srbiju i Brazil

Manekenka Victorie Secret i košarkaš Memphis Grizzliesa odabrali su dvije lokacije na kojima će napraviti svadbenu svečanost za prijatelje i članove obitelji.

Mnogi su vjerovali kako će jedna od njih biti u Hrvatskoj nakon što su Adriana i Marko prošlo ljeto proveli krstareći Jadranskom obalom.

Par se odlučio za dvije svadbene proslave u Srbiji i Brazilu gdje je je Adriana već započela s pripremama.

'Napravit ćemo dva vjenčanja, jedno u Srbiji i drugo u Brazilu kako članovi naše obitelji ne bi morali putovati na drugi kraj svijeta', rekao je Marko Jarić te dodao kako Adriana jedva čeka da dođe u Beograd i upozna njegov rodni grad.

Najpoželjnija djevica uplovila u bračnu luku

Mladi par još nije odredio datum zbog brojnih obaveza, no Adriana je uz pomoć majke već započela s pripremama u Salvadoru.

'Započela sam s pripremama, imam još puno posla, no sigurna sam kako će biti jako zabavno', ispričala je Adriana.

Jedna od najbolje plaćenih manekenki na svijetu uživa punu podršku svog supruga koji se nada kako će uz njega postati još uspješnija.

Adriana i Marko vjenčali su se na skromnoj ceremoniji daleko od očiju javnosti u planinama Jackson Holea u Wyomingu 14. veljače.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju