Najljepša mama na svijetu Angelina Jolie je odlučila proširiti svoju veliku obitelj. Posvojenoj djevojčici Zahari je obečala kako će im se uskoro pridružiti još jedan mali član

Nakon posjete Africi gdje su Brad Pitt i Angelina Jolie poveli i svoje šestero djece pala je odluka o usvajanju još jednog mališana.

U posjetu sirotištu u Etiopiji Angelina je povela djevojčice Zaharu i Shiloh, prilikom upoznavanja s djecom sve tri dame su se na prvi pogled zaljubile u trogodišnju djevojčicu te je Angelina donijela odluku kako je pravi trenutak da prošire svoju brojnu obitelj. Na to su je potaknuli zagrljaji i poljupci koje su Zahara i Shiloh izmijenile s djevojčicom na odlasku.

Protivnik još jednog usvajanja je Brad Pitt koji smatra kako nije vrijeme, no izgleda kako Angelina ne sluša njegove razloge već je odluku donijela sama.

Angelina potvrdila: Imat ćemo još djece!

To je dovelo do još jedne glasne svađe između bračnog para tijekom koje je Brad optužio suprugu da se ponaša kao dijete u prodavaonici kućnih ljubimaca. Iako je uložio velike napore u odgovaranje Angeline od usvajanja djevojčice ona je odlučna u namjeri da se stvari riješe što prije. Razlog tome je obećanje koje je dala Zahari kako će uskoro dobiti sestru iz Afrike te je odlučna u tome da ga ispuni.

Papirologija je pokrenuta, a Angelina će posvojiti trogodišnju djevojčicu bez obzora na Bradove molbe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju