Uz sve loše vijesti koje stižu iz kuće supružnika Brada Pitta i Angeline Jolie, dolazi i informacija da je mršava Angie postala ovisna o tabletama za dijetu

Mršava i krhka Angelina Jolie nekada je žarila i palila svojim oblinama, no posljednjih godina sve je češće kamerom uhvaćena ispijenog lica ili na snimanju ušminkana kako njena mršavost bila profinjena i elegantna.

Najnovije informacije govore kako je Angelina ovisna o dijetalnim tabletama koje potiskuju glad i istovremeno daju energiju

Za svoju je kilažu isprva krivila smrt svoje majke koja ju je jako potresla. Zatim su krive bile i obiteljske obaveze prvenstveno usmjerene prema šestero djece.

Angelina frustrirana obješenim grudima

No, najnovije informacije govore kako je Angelina ovisna o dijetalnim tabletama koje potiskuju glad i istovremeno daju energiju. U posljednjem tjednu navodno je izgubila 5 kilograma, tako da sada kazaljka na njezinoj vagi pokazuje svega 47 kilograma.

Zašto je Angelina tužna i ozbiljna?

'Priča se da Angelina konzumira dijetalne tablete koje joj daju energiju. Takva priča barem kruži među filmskom ekipom koja je do sada niti jedanput nije vidjela da jede ili naručuje hranu' otkrio je izvor sa snimanja filma 'Salt' u kojem glumica igra glavnu ulogu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju