Angelina Jolie ne odustaje od posvajanja i u obitelj dovodi djevojčicu iz Sirije. No, Brad Pitt niti najmanje nije oduševljen idejom neumorne humanistice

Oskarovka Angelina Jolie koja je usvojila troje djece, krenula je u postupak usvajanja djeteta iz jedne od azijskih zemalja. Navodno se Angelina odlučila za djevojčicu iz Sirije.

Njezin partner i otac njihovo troje biološko djece, Brad Pitt nije oduševljen idejom dodatnog proširenja obitelji.

'Brad je već dao do znanja da je šestoro djece za njega sasvim dovoljno. Ideja o još jednoj djevojčici čini mu se suluda, ali glumica je odlučna u svojoj namjeri' otkrio je izvor blizak zlatnom holivudskom paru.

Ponovno samo mama: Angelina Jolie s djecom

Glasnogovornik emigracijskog ureda u Washingtonu potvrdio je da je na papirima za usvajanje navedeno samo ime Angeline Jolie.

Hoće li usvojenje biti posljednja kap koja će presuditi u korist razvoda poznatog para?

Osmogodišnji Maddox iz Kambodže najstarije je dijete obitelji Jolie/Pitt koje je usvojeno 2001. godine. Četiri godine kasnije obitelji se pridružila malena Zahara iz Etiopije.

Nakon rođenja biloškoog djeteta Shiloh 2006. godine, par je usvojio danas petogodišnjeg Paxa iz Vijetnama 2007. godine. Prošle godine Brad i Angie postali su roditelji i blizanaca Knox i Vivienne.

A najseksi mama je... Angelina Jolie

Hoće li usvojenje biti posljednja kap koja će presuditi u korist razvoda poznatog para kao što je to bio slučaj s Madonnom i Guyjem Ritchiejem, saznat ćemo vrlo uskoro.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju