Brad namjerava posjetiti dom bivše supruge i povesti blizance na upoznavanje. Angelina je naravno sve odobrila i poduzela mjere opreza, u posjet ide i Bradova mama.


Angie je poduzela sve mjere opreza, pa s Bradom u posjet ide i njegova mama Jane.

Ovo bi trebao biti drugi susret bivših supružnika nakon razvoda. Naime iako nije zabilježeno fotoobjektivom Brad i Jennifer su prošle godine večerali zajedno nastojeći izbjeći nelagodu prilikom susreta na crvenom tepihu Toronto Film Festivala.
Isti razlozi preusudili su i ovoga puta, dodjela Oscara se bliži kao i mogući susret Jennifer i Brada. Kako bi izbjegli nelagodu Brad se ovih dana sprema posjetiti Jennifer i upoznati ju s blizancima. Naravno svoj blagoslov dala je i Angelina.

'Angie se ponaša zrelo u ovoj situaciji, no ipak nkje joj bilo lako i pristala je da Brad povede samo blizance, ne i drugu djecu jer bilo bi to stvarno čudno. Angelina nije htjela da se Brad i Jen 'igraju' obitelji', tvrdi izvor.

Angie je poduzela sve mjere opreza, pa s Bradom u posjet ide i njegova mama Jane, koja je sve ovo vrijeme ostala u kontaktu s Jennifer.

Brad će s Vivienne i Knoxom posjetiti Jennifer u njenoj kući na Hollywood Hillsu prvenstveno zbog praktičnih razloga. Kako tvrdi izvor Jennifer smatra kako je manja kuća savršena za upoznavanje s blizancima jer je ugodna i mirna.Najpoznatije svjetske suparnice su čini se na dobrom putu da zakopaju ratne sjekire.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju