Od izlaska na pozornicu Anice Martinović na izboru za Miss svijeta prošlo je 14. godina. Danas supruga i majka ne planira povratak na modne piste, uživa u obiteljskom životu i planira još jedno dijete te se veseli povratku u Hrvatsku.

Anica Martinović udana Kovač je najuspješnija Hrvatska missica ikada, a mnogima je prva asocijacija na nju 'najbolje noge Hrvatske'. Danas su rijetki oni koji ih imaju priliku vidjeti jer se Anica pistom prošeće rijetko, a na upravo završenom Cro-A-Porteru je to učinuila jer su je zamolile Danijela i Irina Car.

'To nije povratka na pistu već mala šetnja u prošlost', rekla  je Anica te dodala kako će za modnu kuću Linea Exclusive rado nositi reviju i u pedesetoj.

'S Anicom je zadovoljstvo raditi, nakon par godina smo je se zaželjeli i pozvali', pojasnila je Irina Car njezin nastup na Cro-A-Porteru.

To nije povratka na pistu već mala šetnja u prošlost, rekla je Anica te dodala kako će za modnu kuću Linea Exclusive rado nositi reviju i u pedesetoj.

Za razliku od mnogih stranih kolegica Anica nema želju za povratkom na piste.

'Imam 33. godine i troje djece te se ne osjećam kao da pripadam u svijet mode', rekla je Anica koja ne želi dijeliti vrijeme koje provodi s obitelji.

'Volim jesti i poludjela bih da moram stalno paziti na liniju', rekla je te dodala kako su za još uvijek savršenu figuru zaslužna njezina djeca za kojom stalno trči.

'Ponekad sam stroga mama, no moja djeca znaju da od mene mogu dobiti sve što požele', priznala je i dala naslutiti kako bi uskoro supruga Roberta Kovača mogla razveseliti sretnom viješću.

'Još jedno dijete i to je onda O.K. Voljela bih dečka da i Marko ima društvo', priznala je gospođa Kovač koju suprug nije bodrio na reviji zbog boravka u karanteni.

Robert i Anica imaju troje djece, Leticiju, Marka i Viktoriju, a obitelj će se uskoro preseliti u Hrvatsku u luksuznu vilu u kojoj će sve biti podređeno najmlađim članovima obitelji.

Više u Red Carpetu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju