Nakon stresnog razdoblja u kojem je razmišljala o razvodu Simonin je život krenuo uzlaznom putanjom. Priprema svoj prvi album i ne osvrće se na zlobne komentar jer njih će uvijek biti. U natrpanom rasporedu uvijek pronađe vremena za svoju Gabrijelu te otkriva kako bi voljela imati još djece

Koliko je izgled važan za karijeru?
Važan je, normalno da je važan. Ljude privlači izgled, na ekranu je ipak ljepše vidjeti nekoga tko je zgodan. Izgled ponekad toliko privuče, da niti ne čuješ što osoba priča! Onaj tko kaže da izgled ne otvara vrata laže.

Ljude privlači izgled, na ekranu je ipak ljepše vidjeti nekoga tko je zgodan. Izgled ponekad toliko privuče, da niti ne čuješ što osoba priča!

Što uvijek imate u kozmetičkoj torbici?
U kozmetičkoj torbici uvijek imam korektor, sjajilo i rumenilo. Bez njih ne izlazim iz kuće, s tim proizvodima u samo pet minuta mogu napraviti čudo.

Nikada ne upotrebljavam puder, koristim kremu u boji, korektor i rumenilo. Na oči stavljam bezbojno sjenilo kako bi samo malo naglasila oči te maskaru. Nanosim ju u nekoliko slojeva. U kozmetičkoj torbici uvijek imam tuš, tako ako moram negdje produžiti navečer napravim tamnu crtu i spremna sam za izlazak.

Pazite li na prehranu?
Trenutačno sam na dijeti, ali ne izgladnjujem se. Pazim na prehranu. Jedem piletinu, povrće, puno kravljeg sira i tunjevinu, no sve pripremam bez dodataka, a zasladim se proteinskim čokoladicama. Genetski imama dobru kožu, a i vježbam dva sata dnevno. Odlazim i u saunu i to se sve vidi na koži.

Obožavam visoke pete, a najviše volim nositi haljinice. I uvijek mi je vruće pa sam najčešće bez kaputa.

Bez čega ipak ne možete?
Obožavam krumpir, ne mogu bez krumpira. Srećom ne prima mi se iako je ugljikohidrat. I sportaši jedu krumpir jer je pripremljen kuhan dobar za mišićnu masu!

Što najradije nosite?
Uvijek moram imati visoke pete, a najviše volim nositi haljinice. I uvijek mi je vruće pa sam najčešće bez kaputa. U ormaru imam 15 pari traperica koje mi je Ante kupio, i sve su prekrasne, ali odjenem ih rijetko, možda jednom mjesečno.

U čemu vježbate?
U teretani vježbam u tajicama, to je jedino vrijeme kada nosim hlače (smijeh), no i do tamo dođem u visokim petama i haljini pa se presvučem. Mama mi je kupila dvije trenirke i sama sam si priuštila jednu skupu, imam i Gucci super tenisice koje su šminka, no nisam ih još niti jednom obukla.

Koliko vam smetaju zlobni komentari?
Zbog toga sam znala i plakati, no Ante mi je rekao da će se uvijek naći netko tko će pljuvati i netko tko će govoriti dobre stvari o meni, dok god se piše, barem se piše.

Simona Gotovac: 'Ja doma Anti uživo vodim Gole vijesti!'

Provodite li dovoljno vremena s Gabrijelom?
Gabrijela ide u vrtić, a ja sam kao svaka druga zaposlena majka. U vrtiću ući, igra se s djecom, ide na engleski, njemački i ritmiku te u sportsku grupu. Odlično se snašla i socijalizirala se. Uživa u vrtiću, a poslijepodne dolazim po nju.

Imate li vi i Gabrijela svoj ritual?
Prije spvanja joj obavezno čitam priču i usput ju moram 'čohati' kao što je to meni radila moja mama. Kaže mi 'Mama čohaj Gabicu!'

Ujutro kada se probudi dođe k meni u krevet, popije mlijeko i čokoladicu koju obožava jesti ujutro. Nas dvije se malo mazimo i kada joj je dosta, ona sama kaže 'Vodi Gabicu u vrtić!'.

Planirate li imati još djece?
Voljela bi imati još djece, no biti će kako će dragi Bog htjeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju