Umorni ste od priča o krizi i recesiji? U Londonu su se dosjetili kako ljude udaljiti od ovih teških vremena. Osmislili su tulum u stilu 20-ih koji jednom na mjesec privlači brojne Engleze

Jednom na mjesec London se vraća u prošlost, u lude dvadesete kada je alkohol bio zabranjen, ali je vladao opći hedonizam. Kriza dvadesetih plesačima koji uživaju na tulumima je draža od trenutačne svjetske recesije.

'Ovo je neka vrsta bijega, u recesiji ljudi žele zaboraviti na probleme, žele se srediti, praviti se da su u nekom glamuroznom svijetu u kojem žene nose prekrasne haljine i svečane frizure. Mislim da je to savršen bijeg za sve građane Londona', rekla je organizatorica Andrea Stirling.

Na zabavi se pleše čarlston i igra rulet, a odjeća je pomno odabrana kako bi odgovarala vremenu. čak se i čaj pije iz starinskih šalica.

'Ovdje sam jer mi ovo daje mogućnost da zaboravim na recesiju, sanjam drukčiji san i da mi bude uzbudljivo', pojasnio je svoj dolazak jedan od gostiju.

Osim lude zabave posjetitelji su dobili i mogućnost uživati u starim crno-bijelim filmovima ispijajući piće kakvo se nekad točilo. Zabave su za sad planirane jednom mjesečno, no čini se da će zbog velikog interesa to biti i češće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju