Blanka Vlašić, jedna od najboljih svjetskih visašica nakon dobrog početka još jedne sezone progovorila je o svojim ciljevima, svjetskom rekordu, ali i o 'svakoj ženi važnim stvarima', kozmetici i šopingu...

Dobar u uvod u novu sezonu za Blanku Vlašić su preskočena 205 centimetara u Dohi, a da je u odličnoj formi pokazala je i na tradicionalnom atletskom mitingu u Splitu preskočivši dva metra.

'Priželjkivala sam fenomenalan početak sezone, znala sam da imam to, no morala sam sinkronizirati tijelo i glavu tako da sam na tom dosta radila', rekla je Blanka.

Iako je već dugo prisutna u sportu Blanka još uvijek ne podnosi poraze lako.

Blankina najveća želja je ostati u atletici što duže, a svjetski je rekord samo stepenica na tom putu.

'Sportski podnijeti poraz znači ne slomiti se kad ti je najteže, a to uopće nije lako. Slom ponekad nije lako odgoditi za ono vrijeme kada ćeš biti sam u sobi', pojasnila je naša najbolja skakačica.

Blanka je otkrila kako je, poput svih žena, opušta šoping, no nije ovisna o kupovini odjeće.

'Ne trošim previše na odjeću, a ne preferiram ni cipele i torbe. najradije potrošim na dobru preparativnu kozmetiku. To mi je jako važno' rekla je Blanka koja uživa u potrazi za dobrim i kvalitetnim proizvodima za njegu lica i tijela.

Blanka je otkrila i kako svjetski rekord nije krajnji cilj njezine karijere, željela bi dugo trajati u atletici, a svjetski bi rekord bio samo jedna stanica u karijeri.

Više pogledajte u inMagazinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju