Najavivši svoju američku turneju te novu liniju luksuzne posteljine, nakon dugog izbivanja sa scene, Kylie Minogue je zabljesnula u kratkoj srebrnoj haljini i pokazala vitku liniju

Australska pjevačica koja slovi kao žena koja uvijek izgleda besprijekorno te očaravajuće i ovaj je put pokazala kako s razlog nosi nadimak 'džepna Venera'.

Novu liniju posteljine za proljeće/ljeto 2010., 'Kylie at Home' predstavila je u hotelu u Hertfordshireu u srebrnoj haljini i odgovarajućim cipelama, s podignutom kosom. Posteljinu je podijelila na tri kolekcije 'Kylie at Home', 'Kylie Shimmer' i 'Kylie Crystal'.

U suradnji s dizajnerima iz AWG-a, Kylie Minogue već godinu dana dizajnira pod etiketom Ashley Wilde Group, luksuznim proizvođačem posteljine.

VIDEO: Kylie Minogue u novoj seksi reklamnoj kampanji

Kylie potrošila 83 tisuće dolara na pomlađivanje

Nagađa se kako razlog njezinog odličnog i sretnog izgleda nije nova kolekcija već romantični odmor koji je provela s deset godina mlađim dečkom Andresom Velencosom s kojim je u vezi devet mjeseci.

Proteklih nekoliko mjeseci Kylie je zamrznula svoje poslovne obaveze, a par je proveo odmor obilazeći Pariz, New York i Barcelonu. Vrijeme su provodili igrajuči golf, a Kylie je navodno i pomagala Andresovoj obitelji u njihovom baru u Španjolskoj, no bilo je samo pitanje vremena kada će se pjevačica ponovno vratiti poslu.

Kylie je najavila američku turneju 'For You, For Me' te naglasila kako se uistinu raduje što konačno ima priliku nastupati u gradovima poput Los Angelesa, Las Vegasa i Chicaga.

’Željela sam održati turneju po Americi i uvjerena sam da su me moji fanovi s nestrpljenjem čekali sve ove godine.’, rekla je nasmiješena Kylie.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju