Američki stilisti, modni stručnjaci, a u posljednje vrijeme i frizeri na teškim su mukama. Krenula je utrka za izbor modnog tima koji će se brinuti o izgledu prve dame Michelle Obama. Znajući za njen profinjeni stil, u uži izbor mogu samo najbolji od naboljih.


'Ja jednostavno moram biti njen frizer. To će biti potvrda mog rada i dokaz da sam najbolji', izjavio je Barry Fletcher, poznati frizer slavnih. On je prvoj dami posao DVD o sebi i svom radu, a frizer Keith Harley svoju je biografiju poslao direktno Baracku Obami.

Drugi pak prvu damu pokušavaju osvojiti poklonima, pa tako na njenu adresu svakodnevno stižu paketi s najboljim preparatima za kosu, ne bi li Michelle odabrala baš njih.

Tradicija je pak da prva dama poziva frizere, vizažiste i stiliste u Bijelu kuću, stoga se Afroamerikanci nadaju da će Michelle izabrati njih i njihove salone da se brinu o njenoj kosi. Vjeruju kako će tim koji se brinuo o izgledu bivših prvih dama Hillary Clinton i Laure Bush sada pasti u zaborav, prenose američki mediji.

Dosadašnji frizeri prvih dama SAD-a otkrili su kako uređivanje dotičnih dama nije bilo nimalo glamurozno. Često su morali ostavljati sav posa i trčati u Bijelu kuću na svaku zapovijed. Ipak isplatilo se jer postali su poznati i ugledni.

Michelle Obama ili nova Jackie O' kako su je prozvali modni gurui vjerujemo zna što želi, pa joj izbor može pasti samo na najbolje profesionalce. Ipak očekujemo od nje da donese dašak glamura u Bijelu kuću.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju