Božić je najljepši blagdan i zato ga Josipa Pavičić najradije provodi u krugu svoje obitelji. Uz miris sitnih kolačića i domaćih jela koja voli spravljati sama uživa u kićenju jelke u društvu obitelji te u otvaranju darova. Ipak, najviše uživa u posebnoj atmosferi punoj ljubavi

Preostalo je još svega nekoliko dana do Božića i u tijeku su posljednje pripreme. Josipa Pavičić krenula je u potragu za kuglicama, ukrasima kojima će ukrasiti dom i darovima koje će pokloniti najmilijima.

Najvažnije je da su darovi poklonjeni od srca, a to se itekako osjeti, kaže Josipa.

'Za moju obitelj Božić je najveći blagdan. To je vrijeme kada smo svi zajedno, a među nama vlada zaista posebna atmosfera' otkrila je svestrana Josipa.

Boje kojima Josipa najviše voli ukrasiti dom su crvena i zlatna, no kada se u ukrašavanje drvca uključi cijela obitelj božićna jelka je prepuna svih boja.

'I ove godine ćemo imati šaroliku varijantu božićnog drvca punu svih boja' otkrila je Josipa i dodala kako ona i ukućani svake godine vode malu bitku oko ukrašavanja.

'To je vrijeme kada smo svi zajedno uživamo u ukrašavanju i spravljanju malih kolačića. Najdraža su mi srca i zvijezdice s marmeladom i išleri dok moj sin najviše voli kiflice s kokosom.'

Na šarenim policama prepunim igračaka potražila je dar za svog sina. 'Ove godine odlučila sam mu darivati društvenu igru kojoj će se sigurno razveseliti!'

Josipa ne zna što bi voljela pronaći ispod jelke, no od samog dara važnije joj je da on bude poklonjen od srca.'To može biti sitnica, mirisna svijeća ili čokolada, no najvažnije je da je od srca, a to se itekako osjeti' otkrila je Josipa i svima poželjela sretne blagdane.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju