Brad se susreo s bivšom suprugom Jennifer Aniston tijekom njegovog nedavnog posjeta New Yorku i to u hotelu u kojem su započeli svoju vezu. Angelina to, naravno, ne odobrava!

Par koji je prekinuo svoj petogodišnji brak 2005. godine susreo se u njujorškom hotelu Esseex House, u kojem su se igrom slučaja i upoznali prije nego su započeli vezu, tvrdi magazine Grazia. Brad i Aniston su proveli sat vremena zajedno tijekom kojeg se Brad olakšao od emotivnog bremena koji nosi.

Već ranije je bilo riječi kako se bivši supružnuci čuju telefonski, što naravno Angelina Jolie ne odobrava, obzirom da je u katastrofalnim odnosima s Jennifer, a ovo je već bio drugi put da su se Brad i Aniston susreli u New Yorku ove godine.

Angelina poslala Jennifer SMS: 'Odbij!'

7 razloga zašto Brad i Angelina glume idilu

Pijani Brad Pitt se skoro rasplakao bivšoj ženi

Izvor blizak Graziji izjavio je kako je Jennifer pristala posjetiti Brada u njegovom apartmanu u Essex House hotelu preko puta Central Parka, a da se radi o prilično bliskom izvoru svjedoči objavljivanje teme o kojoj je par razgovarao. Jennifer je bila čvrsta u stavu kako ona nije razlog zašto je veza Brada i Angeline zapalu u krizu, a zatim mu je iskreno sasula u lice to što se ponaša sebično i kako je krajnje vrijeme da sam riješi probleme u koje je zapao.

Navodno je susretu najviše kumovala Bradova majka Jane, koja je još uvijek u bliskim odnosima s Jennifer. Istog dana nakon sastanka je Brad odletio sa sinom Maddoxom u Francusku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju